FOTO: DVD Dugo Selo s uspjehom organizirao natjecanje operativnih vatrogasaca

Natjecanje je okupilo 13 vatrogasnih odjeljenja, među kojima su najuspješniji bili vatrogasci DVD-a Jastrebarsko
1

Drugo izdanje vatrogasnog natjecanja operativnih vatrogasaca u organizaciji DVD-a Dugo Selo imalo je međunarodni predznak, jer uz 12 odjeljenja iz Hrvatske, na natjecanju su sudjelovali iz vatrogasci iz Slovenije, PGD Rogatec. Uz goste iz Slovenije, zahtjevnom natjecanju odazvali su se još DVD Andrilovec, DVD Ostrna, DVD Leprovica, DVD Jastrebarsko, DVD Lepoglava, DVD Prozorje, DVD Vrbovec, DVD Sesvetski Kraljevec, DVD Višnjica, DVD Novi Marof, DVD Varaždinske Toplice i DVD Blaževdol.

Samo natjecanje održano je na sedam gradskih lokacija, a tijekom natjecanja vatrogasci su pokazali svoju spremnost u spašavanju iz zadimljenog prostora, gašenju požara, ali i spašavanju na vodi. Sve to najbolje su odradili vatrogasci DVD-a Jastrebarsko kojima je pripalo prvo mjesto. Drugi su bili pripadnici DVD-a Lepoglava, a treći vatrogasci DVD-a Višnjica.

Nagrade najboljima dodijelio je predsjednik Gradskog vijeća Darjan Budimir, kojem je pripala i čast da otvori natjecanje koje su s uspjehom odradili članovi DVD-a Dugo Selo, koji su se pobrinuli da cjelodnevno druženje vatrogasaca prođe u najboljem redu. 

Događanja
Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija