Premijerno izdanje uspjelo

FOTO: Dječji ribolovni kup obogatio Ljeto u Farkaševcu; Nikola Maček pobjednik

Odaziv natjecatelja usprkos paklenoj vrućini bio je iznad svih očekivanja, pa se tako na akumulaciji u Farkaševcu okupilo 32-oje natjecatelja
DSC_4120

ŠRU Gornji Vukšinac s uspjehom je organizirao premijerno natjecanje djece u lovu ribe udicom na plovak. Odaziv natjecatelja usprkos paklenoj vrućini bio je iznad svih očekivanja, pa se tako na akumulaciji u Farkaševcu okupilo 32-oje natjecatelja, među kojima je bilo i nekoliko djevojčica.

Organizatori su se pobrinuli da nitko kući ne ode nezadovoljan, te su svi natjecatelji nagrađeni Zahvalnicama i prigodnim nagradama, dok su oni najbolji primili i vrijednu ribičku opremu.

Prvo mjesto s ulovom većim od 3,4 kilograma osvojio je Nikola Maček, Noa Kusobrak (3,060 kg) bio je drugi, a Viktor Korenika (1,690 kg) treći. Nikola Maček ujedno je dobio i nagradu za najulov – ulovio je šarana od 3,040 kilograma. Najmanji ulov, ribicu od 2 cm ulovio je Luka Ptiček, dok je Klara Mlinarić bila najmlađa natjecateljica.

-Djeco, hvala vam što ste došli. Vjerujem kako ćemo se vidjeti i sljedeće godine u ovako lijepom broju- kratko je poručio Duško Švec, koji je uz načelnika Matiju Copaka dijelio nagrade prijavljenim natjecateljima.

Farkaševac
Sport