FOTO: Antonio Badrov novi predsjednik Nogometnog središta Vrbovec

Nasljednik Nikole Galešića koji je nakon 19 godina samovoljno napustio čelno mjesto Nogometnog središta Vrbovec je 25-godišnji Dubravac, Antonio Badrov, koji je na to mjesto izabran na danas održanoj izvanrednoj sjednici Skupštine u Restoranu Sablić.

Badrov je bio jedini kandidat, a dobio je povjerenje predstavnika 10 klubova, dok su predstavnici dva kluba (Lonja i Strmec) ostali suzdržani. Imenovanjem Badrova, vrbovečko nogometno Središte dobilo je najmlađeg predsjednika u svoj povijesti, koji je tijekom nogometne karijere nosio dres Dubrave, Zvekovca i Croatie (NK), dok je danas aktivan u MNK Dubrava Deer, čiji je jedan od osnivača.

-Cilj nam treba biti jačanje Središte te što bolje pozicioniranje naših klubova. Također, nećemo zanemariti ulaganje u trenerski kadar, suce, delegate i ostale nogometne kadrove- naveo je Badrov pozvavši sve klubove da dodatni napor ulože upravo u rad s najmlađim uzrasnim kategorijama.

-Samo zajedništvom i suradnjom možemo napraviti jako puno- zaključio je svoje obraćanje novoizabrani predsjednik Antonio Badrov. 

Kako je sada već bivši predsjednik Nikola Galešić podnio i ostavku na mjesto u Skupštini Nogometnog saveza Zagrebačke županije i Sportske zajednice Grada Vrbovca i na tim će ga mjestima naslijediti danas izabrani predsjednik.