FOTO: Antonio Badrov i dalje na čelu vrbovečkog nogometnog Središta

Nakon što je prije godinu dana na izvanrednoj izbornoj Skupštini Nogometnog saveza Vrbovec dobio povjerenje da odradi mandat, mladi Antonio Badrov dobio je povjerenje vrbovečkih klubova da i u naredne četiri godine vodi Središte

Nakon što je prije godinu dana na izvanrednoj izbornoj Skupštini Nogometnog središta Vrbovec dobio povjerenje da odradi mandat, mladi Antonio Badrov dobio je povjerenje vrbovečkih klubova da i u naredne četiri godine vodi Središte.

-Iza nas su zadovoljavajući rezultati, sinergija svih nas pridonijela je tome. Ono čemu moramo težiti to je da povećamo broj natjecateljskih ekipa, pogotovo mlađedobnih skupina- istaknuo je predsjednik Badrov.

Pohvale za minulu jednogodišnji rad njemu i Izvršnom odboru uputio je predsjednik Nogometnog kluba Vrbovec Mato Jelić, istaknuvši kako je pohvalno što su troškovi po određenim stavkama u odnosu na godine prije uvelike srezani.

Inače, Mato Jelić izabran je za novog dopredsjednika Središta, a uz njega i predsjednika Badrova, Izvršni odbor koji je povećan na devet članova još čine; Željko Radotović, Dino Juričić, Darko Jendriš, Deni Pucelj, Marinko Kostiha, Dražen Bedeković te Ivan Kralj. U Nadzorni odbor izabrani su; Krunoslav Horvat, Nenad Raosavac i Tomislav Biškupec.

-Moramo nastaviti raditi na suradnji s Nogometnim savezom Zagrebačke županije, koji nam je pružio ruku suradnje. Također, trebamo raditi na školovanju mlađih kadrova- o budućim planovima će predsjednik Badrov.

Skupština je također odlučila da četiri predstavnika NS Vrbovec u Skupštini Nogometnog saveza Zagrebačke županije budu NK Rakovec, NK Strmec, NK Dubrava i NK Lonja, dok je to po automatizmu NK Vrbovec, zbog statusa trećeligaša.

Puno uspjeha vodstvu vrbovečkog saveza uputili su povjerenik za suce Dalibor Meić, dopredsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije Željko Mihalj koji vjeruje kako su za njima loši odnosi u prošlosti te zamjenik općinskog načelnika Ante Grizelj.