Filip Cimaš s pobjedama i naslovima nastavio i u novom klubu

Za vikend je održano Prvenstvo Hrvatske u parataekwondou, kao i kriterijski turnir Infodom&Kukkiwon openu za Europsko i Svjetsko parataekwondo prvenstvo, na kojem je Filip osvojio dva zlatna odličja
DSC_9363-696×464

Filip Cimaš, uspješni taekwondoaš iz Ježeva u vikendu za nama imao je itekako uspješan nastup za novi klub. Nakon niza uspjeha u redovima Parataekwondo kluba Rugvica, početkom ove godine Filip je pristupio Parataekwondo kluba Dugo Selo, s kojim je za vikend postigao prve velike uspjehe.

Naime, za vikend je održano Prvenstvo Hrvatske u parataekwondou, kao i kriterijski turnir Infodom&Kukkiwon openu za Europsko i Svjetsko parataekwondo prvenstvo, na kojem je Filip osvojio dva zlatna odličja. čime je započeo vjerujemo uspješnu suradnju s trenericom Jernejom Bambić.

-To su ujedno i prve medalje za Taekwondo klub Dugo Selo u para taekwondo disciplinama. Iznimno nam je drago što je Filip odabrao naš klub u kojem će nastaviti nadamo se svoj uspješni niz odličnih rezultata- poručili su iz dugoselskog kluba.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija