FILIP BERNARDIĆ, kandidat HDZ-a za načelnika Pušće: Svaki Pušćan pronaći će u našem planu neku svoju točku interesa

O kandidaturi dosadašnje načelnice Anđele Cirkveni koja još uvijek nije donijela odluku ulazi li u izbornu utrku, kandidat HDZ-a nije želio komentirati, tek je kratko poručio koju god odluku donese „spreman sam“

Zahuktavaju se pripreme za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja. Sa svojim kandidatom u Pušći će izaći HDZ, koji je na Općinskom odboru jednoglasno podržao Filipa Bernardića za kandidata.

-Novi Općinski odbor HDZ-a Pušća sastoji od jedanaest članova izabranih na proteklim unutarstranačkim izborima. Smjer kojim će stranka krenuti je povezivanje i jačanje članstva, učestalo okupljanje, aktivno sudjelovanje i djelovanje u radu i napretku naše općine. Cilj nam je vratili stranku na mjesto gdje pripada, a to je izvršna vlast u našoj općini- kazao nam je Filip Bernardić, koji se zahvaljuje članovima stranke što su prepoznali njegovu ambiciju i želju da se unaprijedi općina.

-Na meni je da opravdam njihovo povjerenje. Prvenstveno želim približiti općinu stanovnicima i biti u službi svih žitelja bez ikakvih favoriziranja, raditi na očuvanju i ojačavanju naših OPG-ovaca, napraviti jednu sinergiju među njima te ih povezati s turističkim zbivanjima u općini – sve skupa objediniti u agro-turizam. Također, rješavanje infrastrukturnih pitanja jer je nedopustivo da u 2021. godini ima još neasfaltiranih cesta. U pripremi su također programi i ideje za mlade, no s time ćemo naše Pušćane upoznati tijekom kampanje. Vjerujte mi, naš plan za sljedeće četiri godine je takav da će se svaki Pušćan pronaći u njemu i naći neku svoju točku interesa- priča nam Filip te potvrđuje kako će HDZ u Pušći samostalno izaći na izbore.

O kandidaturi dosadašnje načelnice Anđele Cirkveni koja još uvijek nije donijela odluku ulazi li u izbornu utrku, kandidat HDZ-a nije želio komentirati, tek je kratko poručio koju god odluku donese „spreman sam“.

-Ono što želim i na čemu ću težiti kroz kampanju je jedna fer i poštena, nadasve argumentirana kampanja bez vrijeđanja i podmetanja, a onda je na našim stanovnicima da odluče kojim putem će nastaviti Općina. Mišljenja sam da je vrijeme za promjene što i sama moja kandidatura potvrđuje- istaknuo je Bernardić te napomenuo kako je u protekle četiri godine unutar Općinskog vijeća bila prisutna samo jedna stranka, Pušća.
-Tako neka bude i sljedeće četiri godine. Privatne interese treba ostaviti po strani te u Vijeću raditi i braniti samo interese naše općine- zaključio je razgovor kandidat HDZ-a za načelnika Pušće, Filip Bernardić.