Festival Cest is d’Best ponovno na zagrebačkim ulicama

cest-best-2021

Ovogodišnje izdanje međunarodnog uličnog festivala Cest is d’Best održat će se na nekoliko trgova i ulica u samom centru Zagreba u razdoblju od 19. do 22. kolovoza. Program je besplatan za posjetitelje!

Organizatori poručuju: Brojne prijave sa svih strana stigle su i pregledane, a na nekolicinu smo i pozitivno odgovorili pa sve ljubitelje cirkusa, glazbe, filma, plesa, slikarstva… opet očekuje nekoliko dana i noći ispunjenih zabavom!

Donosimo polet, energiju, kulturu i smijeh za sve ljude dobre volje: djecu, zaposlene, klaune, sindikalce, studente, penzionere, trubače, strance, domaće, hedoniste, idealiste, ekologe, lokal-patriote, sportaše, muzičare, glumce, filozofe, plesače, trkače, glasne i tihe, one koji plješću i one koji zvižde…

Program na 6 pozornica, uz stotine izvodača sa svih strana svijeta, 5 dana ispunjenih performerskim, glazbenim, dramskim, dječjim, likovnim, sportskim i drugim događanjima izmamit će osmijeh na lice poklonicima, ali i svim slučajnim prolaznicima i gostima grada.

Festival Kraljeva ulice “Cest is d’Best” je međunarodni, multimedijalni ulični festival koji njegujući zagrebački identitet, oživljava gradske trgove i ulice, vraća im šarm i optimizam. Briše granice između etabliranih oblika kulture i “alternative”, zbližava sve generacije građana kroz različite kulturne afinitete jer baš svi mogu sudjelovati u programu!

Zagreb treba Cest is d’Best, a Cest is d’Best treba Zagrepčane:

Dođite i ove godine! Uljepšajte najljepše ulice na svijetu!

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska