Farkaš jesen zaključio pobjedom, Velentino Ščuric vjeruje kako će se na proljeće napokon igrati u Farkaševcu

Sreća se napokon osmjehnula i nogometašima Farkaša
WhatsApp Image 2022-10-31 at 18.04.38

Sreća se napokon osmjehnula i nogometašima Farkaša, koji su u posljednjem jesenskom kolu osjetili slast pobjede. U općinskom derbiju Farkaš je golovima Mavrića i Ščurica s 2:1 svladao Mladost iz Brezina.

-Bili smo bolji većim dijelom utakmice i na kraju smo zasluženo pobijedili. Prva nam je to pobjeda ove sezone i nagrada za ono što smo radili. Rezultatski smo podbacili, jer trebali smo imati minimalno 9 bodova- ističe najiskusniji igrač u redovima Farkaša, Valentino Ščuric koji je ponosan na mlade dečke koji nose dres kluba.

-Prosjek godina nam je 21, te smo jedna od mlađih momčadi u ligi. Dečki se trude i vjerujem kako će to biti na proljeće još i bolje.

Jesensku polusezonu Farkaš je odradio na igralištu u Brezinama, no svi vjeruju kako će se na proljeće igrati u Farkaševcu.

-Ograda oko igrališta uskoro će biti postavljena. Imamo dosta posla oko klupskog objekta i igrališta, no i nas je dosta i vjerujem kako ćemo sve uspjeti napraviti. Hvala općini i načelniku što nas prate, kao i prijateljima i sponzorima kluba- za kraj će Valentino Ščuric, najavivši kako će klub do kraja godine održati izbornu Skupštinu na kojoj će izabrati novo rukovodstvo.

 

Farkaševac
Hrvatska
Općina
Sport
Zagrebačka županija