Fabijan Grubišić pristupio PPD Zagrebu

Za 20-godišnjeg Grubišića, nekadašnjeg igrača Dugog Sela, koji je već kao 18-godišnjak debitirao u seniorskoj reprezentaciji, ovo je korak u karijeri na koji je dugo čekao
Paket24 Premijer liga, PPD Zagreb – RK Varaždin Marko Lukunic/PIXSELL

Lijevi vanjski Fabijan Grubišić stigao je iz Varaždina 1930 u PPD Zagreb. Za 20-godišnjeg Grubišića, nekadašnjeg igrača Dugog Sela, koji je već kao 18-godišnjak debitirao u seniorskoj reprezentaciji, ovo je korak u karijeri na koji je dugo čekao.

-Osjećam se fenomenalno, ipak sam potpisao za klub koji je prvak Hrvatske i koji igra Ligu prvaka. Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD Zagreb. Premda smo već neko vrijeme u pregovorima, sada smo se odlučili da je ipak najbolje vrijeme da dođem u Zagreb. Premda sam imao odličnu rolu baš protiv Zagreba u prošlom kolu, sada kad sam s druge strane sve je drugačije i puno teže- izjavio je Grubišić te komentirao mogući debi u Ligi prvaka:

-Bilo bi veliko iznenađenje da baš premijeru imam u četvrtak protiv Kiela. Zaigrao ili ne, nadu imam, ali želim ekipi što bolju utakmicu. Jedan od razloga što sam došao tu je da sam uvijek gladan pobjeda, a PPD Zagreb je pobjednički klub što je i pokazao kroz dugi niz godina svojim trofejima.

Iz kluba je stigla i vijest o produženju ugovora na još jednu sezonu s 29-godišnjim vratarom Dinom Slavićem, Riječaninom koji je stigao u Zagreb iz španjolskog Ademar Leona. Slavić se svojim nastupima izborio za status prvog vratara hrvatskog prvaka.

Dugo Selo
Grad
Grad Zagreb
Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija