Eurospin dolazi u Samobor!

Samoborci očekuju otvorenje treće Eurospin trgovine u Hrvatskoj
Eurospin_01

Popularni diskontni lanac nastavlja svoj put Hrvatskom te u četvrtak 3. rujna otvara prvu trgovinu u Zagrebačkoj županiji, i to u gradu Samoboru.

Samoborka Nika Fleiss, poznata skijašica i bivša hrvatska reprezentativka, otvorit će treću po redu Eurospin trgovinu u Hrvatskoj.

-Eurospinova Pametna kupnja napokon stiže i kod nas u Samobor! Oduševljena sam njihovom pozicijom, iz vlastitog dvorišta mogu vidjeti što im je u ponudi- istaknula je Nika uoči otvorenja.

U četvrtak na adresi Ulica hrvatskih branitelja 2, s početkom u 9 sati, Samoborce će uz Niku Fleiss ugostiti simpatični dvojac, mađioničar Jozo Bozo i voditelj Luka Bulić, te predstaviti Eurospinovu ponudu i filozofiju.

Eurospin u Hrvatskoj

Eurospin se neće zaustaviti u Samoboru, već nastavlja otvarati poslovnice diljem Lijepe naše. Do kraja godine planirana su otvorenja u Zagrebu, Križevcima i Poreču. Sljedeća je na redu Velika Gorica gdje se četvrta Eurospin trgovina otvara već idućeg tjedna, u četvrtak 10. rujna. Do kraja 2021. godine Eurospin najavljuje 20-ak poslovnica uz oko 500 novih radnih mjesta u Hrvatskoj.

Zašto kupovati Pametno

Model Pametne kupnje prema kojem kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda, i to iz asortimana vlastitih robnih marki, prati Eurospin od samog osnutka 1993. godine u Italiji.

U bogatoj ponudi vlastitih prehrambenih i neprehrambenih robnih marki, Eurospin nudi kvalitetne proizvode uz najpovoljniju cijenu na tržištu. Posebno ističu odjele Mesnice i Delikatesa, Pekarnice te Voće i povrće koje svakodnevno dopunjuju svježim proizvodima.

Na policama Eurospin trgovina nalaze se i brojni hrvatski proizvodi. S ciljem da zadovolji sve navike i potrebe hrvatskih potrošača, Eurospin intenzivno surađuje s brojnim lokalnim i dobavljačima i proizvođačima.

Sve o trgovinama i robnim markama saznajte na službenoj web stranici te Eurospinovim društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Samobor
Zagrebačka županija