Dvorišta – jer svako ima svoju priču

Dvorišta startaju večeras te traju sve do 21. srpnja, a ulaz na lokacije je slobodan

Započinju Dvorišta, fenomenalna manifestacija koju šestu godinu za redom organizira ekipa iz G.A.D. produkcije u suradnji s Katapult promocijom. Spektakl koji je u prve dvije godine izvođenja pobrao brojne nagrade za najbolji kulturni i kreativni proizvod, svojom je svježinom, također privukao pozornost renomiranog kanala BBC Travel, a jedan od najvećih južnokorejskih portala Naver proglasio ga je “daleko najboljim iskustvom u Zagrebu”. Svoju uspješnu priču nastavlja i ove godine, naravno, s prvoklasnim sadržajima kako bi ponovno potvrdio svoju vodeću poziciju na festivalskoj sceni.

U narednih 10 dana svoja će vrata otvoriti najljepši prostori zagrebačkog Gornjeg grada na čak sedam nevjerojatnih lokacija. U bogatom zabavnom programu te uz neizostavnu ponudu hrane i pića, posjetitelji će još jednom moći uživati u čarobnom ambijentu dvorišta obitelji Milovac i Palače Erdödy-Drašković u Opatičkoj, zatim u privatnom dvorištu u Radićevoj ulici, kao i onom Palače Balbi u Demeterovoj. Pripremljen je i atrij Plemićkog konvikta, odnosno današnje Gimnazije Tituša Brezovačkog u Habdelićevoj te dvije lokacije u sklopu Narodnog doma HAZU – naime, one u Opatičkoj i Dvoranskom prečacu.

Događanje će ugostiti i neke od novih nada recentne glazbene scene poput Karle Krmpotić zapažene po svojim nastupima u showu The Voice, bivšeg odbojkaša Mateja Mudrovčića Mudrog, ambiciozni dvojac AcousticYes, kao i Anu Bustruc s velikim izborom domaćih i stranih hitova – samo za vas.

Dvorišta startaju večeras te traju sve do 21. srpnja, a ulaz na lokacije je slobodan. Stoga nemate ispriku da ih ne posjetite i čujete njihovu priču.