Proširen broj korisnika

Dugoselska uskrsnica 40 eura

Grad će uskoro na svojoj službenoj stranici i svim dostupnim medijima objaviti i termine za podjelu uskrsnica
panian-e1679403930652-1024×545

Gradonačelnik Nenad Panian potpisao je odluku o dodijeli jednokratne pomoći – uskrsnice u visini od 40 eura, umirovljenicima koji imaju mirovinu do 450 eura te korisnicima novčane pomoći osobne invalidnine i doplatka za pomoć i njegu iz sustava socijalne skrbi.

-Nadamo se da ćemo ovim iznosom malo više pomoći građanima u ovim teškim vremenima, nakon uvođenja eura i da će im pomoći u nabavci uskrsnih delicija i da će im Uskrs biti sretan uz ono što su građani Dugog Sela izdvojili preko izvršne vlasti- rekao je gradonačelnik Panian.

Govoreći o uskrsnici za korisnike osobne invalidnine i doplatka za pomoć i njegu iz sustava socijalne skrbi, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti i protokol Boris Savić rekao je da se isplaćuje po prvi puta u povijesti što im je osobito drago.

-Nastavili smo tendenciju proširivanja usluga i pomoći najugroženijim stanovnicima grada i na to smo izrazito ponosni. Iako se radi o iznosu od 40 eura grad je ukupno za uskrsnice i božićnice izdvojio oko 27 tisuća eura. I dalje ćemo tražiti načine kako pomoći kvalitetu života svih građana, a posebice onih najugroženijih- naglasio je Savić.

Uskoro će grad na svojoj službenoj stranici i svim dostupnim medijima objaviti i termine za podjelu uskrsnica.

Događanja
Dugo Selo