Dubravske mažoretkinje u subotu organiziraju Božićni mažoret turnir

Na natjecanju će sudjelovati oko 200 mažoretkinja iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice, Vrbovca i Dubrave

Osim što će Dubrava u subotu ugostiti treću autoslalom utrku „Nagrada Dubrave 1094“, istog će se dana u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava održati premijerno izdanje mažoret Božićnog turnira u organizaciji Dubravskih mažoretkinja. Na natjecanju će sudjelovati oko 200 mažoretkinja iz Samobora, Krašića, Daruvara, Nedelišća, Male Subotice, Vrbovca i Dubrave.

Dubravske mažoretkinje prošle su i pretprošle godine imale izuzetne rezultate u svojoj kategoriji kadeti pompon na državnom natjecanju, gdje su osvojile dvije godine za redom titulu najboljih.

-Naše zlatne mažoretkinje na turniru će se natjecati sa štapovima i to u više dobnih kategorija: dječji sastav, mlađi kadeti, stariji kadeti i juniori, a posjetitelji će moći uživati i u solo nastupima, kao i nastupima formacija- ističe trenerica Nataša Puhalo.

Početak natjecanja je u 10,45 sati, a otvorit će ga općinski načelnik Tomislav Okroša, koji je velika podrška mažoretkinjama u njihovom radu.