Dubrava Tim kabel uvjerljivom pobjedom oprostila se od Granak Klake

Dubrava Tim kabel je u 16. kolu 3.HNL Zapad svladala Jadran iz Poreča 4-0 čime se na najljepši način oprostila od domaće publike ove jeseni. Marin Mudražija doveo je Dubravu u vodstvo u 34. minuti, a konačna odluka o pobjedniku pada u posljednjih pola sata kada domaća momčad postiže još tri pogotka. Seriju je otvorio Filip Hodak, nastavio Marin Mudražija,a zaključio Mirko Šugić.

-Pobjeda izgleda uvjerljivo, ali nije bilo lako. Rezultat nije prava slika što se događalo na terenu, jer Jadran je u prvom poluvremenu posebno u prvih pola sata bio jako dobar. Jako bitna pobjeda za nas za kraj polusezone na Klaki. Skupili smo dosta bodova, a nadam se da ćemo i u Kurilovcu gdje nas čeka teška utakmica odigrati dobro i vratiti se s bodovima- izjavio je za klupsku stranicu trener Dubrave Igor Cvitanović.

U ostalim danas odigranim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati; Krk-Orijent 1919 0:3, Opatija-Dugo Selo 2:0, Jarun-Kurilovec 0:0, Novigrad-Zagorec 2:3, HAŠK-Ponikve 1:2 i Vrbovec-Maksimir 1:0. Sutra od 11 sati na Trnju igraju Trnje-Špansko, dok od 13 u Mladini Vinogradar dočekuje Zagreb.

Hrvatska
Sport