DRAŽEN BIŠKUP, trener NK Vrbovec: S ovom mladosti koju imamo ovo je jako dobro i zadovoljavajuće

Nogometaši Vrbovca slavodobitnički su prošli kroz Kurilovec gdje su istoimenog domaćina golovima Bubnjara, Sliškovića i Colarića porazili s 3:0

Nogometaši Vrbovca slavodobitnički su prošli kroz Kurilovec gdje su istoimenog domaćina golovima Bubnjara, Sliškovića i Colarića porazili s 3:0. Četvrta je to utakmica bez poraza za sastav trenera Dražena Biškupa, koji se s 13 osvojenih bodova nalazi na diobi prvog mjesta s Karlovcem 1919 i Vrapčem.

-Naša je pobjeda zaslužena i njoj nema nikakve zamjerke. Prvo poluvrijeme je bilo ravnopravno, no kada smo u drugom dijelu ubacili svoje top igrače – Sliškovića i Jožu Colarića preuzeli smo kontrolu igru. Prvi nas je gol još više opustio i bilo nam je lakše igrati. Tijekom svih 90. minuta ponašali smo se onak kak se i treba na terenu- rekao je nakon kurilovečke rapsodije trener Vrbovca, Dražen Biškup, koji ne krije zadovoljstvo dosad postignutim rezultatima.

-Šest kola i trinaest bodova sve veseli. Konačno imamo i pozitivnu gol razliku. S ovom mladosti koju imamo ovo je jako dobro i zadovoljavajuće naglasio je Biškup.

Ljeto na Sajmištu bilo je jako prometno, jer velika većina standardnih igrača napustila je Vrbovec, no Biškup je ponovno sastavio zanimljivu mladu momčad, koja dobro gura na početku prvenstva. Prepoznali su to i navijači koji su Biškupu u više navrata tijekom utakmice skandirali.

-Ja ovdje uživam. To je moj kraj. Jednostavno smo se našli, svatko radi svoj posao i to je najbitnije za uspjeh kluba- za kraj će strateg Vrbovčana.