Dođite na noćno skijanje pod maskama na Sljemenu, Žičara otvorena do večernjih sati

Cijena karte za noćno skijanje za odrasle iznosi 70,00 kuna, za djecu do 15 godina cijena je 40,00 kuna, dok je za seniore iznad 65 godina cijena 50,00 kuna
Na Sljemenu počela sezona skijanja za građanstvo

Skijalište Sljeme odlučilo je razveseliti svoje korisnike te će u utorak 1. ožujka, u terminu noćnog skijanja, organizirati prigodno Skijanje pod maskama kako bi obilježili zadnji dan fašnika, a tim povodom najbolje maskiranim skijašima biti će uručene i posebne nagrade, objavljeno je iz Sportskih objekata Zagreb.

O najboljim nagradama odlučivati će djelatnici Skijališta a bit će nagrađene najbolje maske u kategorijama za djecu te za odrasle skijaše. Vlasnik najbolje maske u obje kategorije osvojiti će tri dana besplatnog skijanja na Sljemenu, drugoplasirani dva dana a treće plasirani jedan dan besplatnog skijanja.

Proglašenje najbolje maske biti će na vrhu kod izlaza žičare – trosjed u 21:45 sati.

Noćno skijanje je na rasporedu utorkom i četvrtkom, u vremenu od 19:00 do 22:00 sata. Za noćno skijanje otvoreni su Crveni spust sa pripadajućom žičarom Trosjed, te Bijela livada sa Bijelom vučnicom- piše Zagreb.info.

Cijena karte za noćno skijanje za odrasle iznosi 70,00 kuna, za djecu do 15 godina cijena je 40,00 kuna, dok je za seniore iznad 65 godina cijena 50,00 kuna, podsjećaju iz Sportskih objekata.

S obzirom na veliki interes građana za noćnim skijanjem na Sljemenu, podsjećaju u najavi, ZET je dodatno prilagodio raspored rada Žičare. Utorkom i četvrtkom žičara će biti u pogonu od 09:00 do 21:30 sati. Tako će građanima, uz autobusnu liniju 140 (Mihaljevac – Sljeme), na raspolaganju biti i žičara, kojom iz Gračanskog dolja do vrha Sljemena mogu stići za 20-ak minuta.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska