Dinamo pušta u prodaju godišnje karte

Zgrabi svoje mjesto na tribini i bodri Dinamo uživo na Maksimiru! Za pravog navijača nema izgovora! Spremni smo za novu sezonu, pripremi se i ti! U ponedjeljak, 16. srpnja, na Ticket pointu u Zagrebu počela je prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19.! Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Dinama na stadionu Maksimir (Hrvatski Telekom Prva liga, Hrvatski kup, UEFA kvalifikacije i natjecanje).

CIJENE GODIŠNJIH ULAZNICA

Tribina zapad dolje 550kn (za članove kluba 440kn)
Tribina istok 400kn (za članove kluba 320kn)
Tribina sjever dolje 250kn (za članove kluba 200kn)

RADNO VRIJEME TICKET POINTA

Ponedjeljak – subota: od 10 do 18 sati
Utorak, 24.7. (2. pretkolo Lige prvaka): od 10 do 20:45 sati

Ticket point će raditi nedjeljom isključivo u slučaju utakmice na stadionu Maksimir (naknadna obavijest). Za sve eventualne izmjene radnog vremena Ticket pointa pratite službenu web stranicu.

ONLINE PRODAJA

Godišnje ulaznice za tribinu zapad i istok moguće je od ponedjeljka, 16. srpnja, kupiti ONLINE na www.ulaznice.hr. Prilikom online kupovine ulaznica nije moguće iskoristiti članski popust od 20 posto, niti je moguće iskoristiti pogodnost obiteljske ulaznice.

Navijači koji online putem kupe svoju godišnju ulaznicu, a žele imati ime i prezime na sjedalici, trebaju osobno doći na Ticket point (u radnom vremenu blagajni), potpisati potrebni obrazac i tako se predbilježiti za ispisivanje imena i prezimena na sjedalici.

VLASNICI GODIŠNJIH ULAZNICA IZ SEZONE 2017/18.
Od 10. do 14. srpnja vlasnici godišnjih ulaznica iz sezone 2017/18. imali su pravo prvokupa ulaznica za novu sezonu kako bi sačuvali svoje mjesto na tribini. I dalje traje prodaja za vlasnike godišnjih ulaznica iz prošle sezone koji žele promijeniti mjesto na tribini u novoj sezoni.

OBITELJSKA ULAZNICA TRIBINA ISTOK

Modri je klub i ove godine pripremio posebnu pogodnost za tribinu istok koja iz sezone u sezonu okuplja sve veći broj djece, roditelja i obitelji te je prepoznatljiva kao obiteljska tribina.

Jedan roditelj plaća punu cijenu godišnje ulaznice za tribinu istok (400kn)
Drugi roditelj plaća 50% cijene godišnje ulaznice za tribinu istok (200kn)
Dječja ulaznica za tribinu istok – 100kn (djeca do 14 godina)

VAŽNA OBAVIJEST ZA ČLANSTVO

Podsjećamo da članovi Dinama imaju popust od 20% na kupovinu godišnje ulaznice. Prilikom kupovine potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu. Ukoliko se prilikom kupnje godišnje ulaznice želite učlaniti ili produžiti članstvo, molimo Vas da sa sobom ponesete ispunjen i vlastoručno potpisan Zahtjev za učlanjenje ili produljenje članstva. Ukoliko želite učlaniti neku drugu osobu u Klub neophodno je da ta osoba također ispuni i vlastoručno potpiše Zahtjev kako bi postupak učlanjenja ili produljenja članstva bio valjan. Za maloljetne osobe, Zahtjev mora biti potpisan od strane roditelja ili zakonskog skrbnika.

Molimo Vas da za više informacija i preuzimanje Zahtjeva za učlanjenje i produljenje članstva pogledate na https://gnkdinamo.hr/HR/Klub/Clanstvo.

TVOJE MJESTO NA TRIBINI
Nastavljamo s jedinstvenom opcijom ispisivanja imena i prezimena navijača vlasnika godišnjih ulaznica na tribini istok ili zapad!

Dinamo će sa završetkom prodaje godišnjih ulaznica, postaviti natpise za sve navijače koji su kupili godišnje ulaznice za tribinu istok ili zapad i koji su odabrali opciju ispisivanja imena i prezimena u sezoni 2018/19.

Godišnje će ulaznice biti moguće platiti na dva načina:
-gotovina
-kartice: jednokratno ili u ratama (Diners, American Express)

NAPOMENA ZA TRIBINU SJEVER

Prema odluci UEFA-e, zbog upotrebe pirotehnike i rasističkog skandiranja, tribina Sjever bit će zatvorena za gledatelje u 2. pretkolu Lige prvaka (24. srpnja, stadion Maksimir).