Darko Janječić- Žica: Respektiramo Mladost, ali bodovi ostaju u Obrežu

Polovičnim uspjehom krenuo je Dinamo iz Odranskog Obreža u proljetni dio sezone 4. HNL Središte. Obrežani su u prva dva kola proljetnog dijela prvenstva gostovali u Odri i Zelini. Susjedski derbi u Odri pripao je Dinamu koji je slavio s 1:0, dok je u Zelini upisan poraz od 3:1.

-Mogu reći da sa zadovoljan ulaskom u proljetni dio sezone, jer smo na dva teška gostovanja ostvarili pobjedu i osvojili tri boda. U susjedskom derbiju u Odri, u utakmici punoj naboja, na neravnom i lošem igralištu, iščupali smo pobjedu i mogu samo svima igračima i treneru čestitati na pristupu i igri. Još sam ponosniji na našu momčad prezentacijom u Zelini, gdje smo vodili 1:0, pa nam je u 40. minuti isključen Brajko, te je poluvrijeme završilo 2:1 u korist domaćina, ali drugo poluvrijeme krenuli smo još jače , bez obzira na to što smo igrali s igračem manje, pritiskali domaćina, promašili na početku drugog poluvremena jedanaesterac (Ladović), stvorili nekoliko šansi , ali na kraju domaćin nam zabija u sudačkoj nadoknadi za 3:1 i morali smo čestitati Zelini na pobijedi- osvrnuo se na subotnje gostovanje u Zelini sportski direktor Dinama, Darko Janječić-Žica.

Sve klupske aktivnosti trenutno su usmjerene na organizaciju prve domaće utakmice koja u subotu na Krčevine dovodi zabočku Mladost.

-Za tu utakmicu mogu reći uz dužni respekt prema dečkima iz Zaboka, sve osim pobjede naše momčadi za mene bi bio neuspjeh. Razlog mojem optimizmu je sjajna atmosfera u svlačionici, dečki su prava škvadra, prošli su jako dobre pripreme, zahvaljujući profesionalnosti i znanju našeg trenera Bašića igrači su spremni i puni snage, tako da bodove iz Obreža teško da će bilo koja momčad moći uzeti. Naš cilj i dalje ostaje mjesto među prvih pet momčadi, a toga su igrači jako svjesni i ne sumnjam u njih ni malo i nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu samo još više rasti- najavio je utakmicu Žica.

Za taj susret momčad će na teren istrčati u novim dresovima koje je omogućio sponzor Rukavina promet uz nesebičnu pomoć cjelokupne Uprave, koja i za ovaj susret priprema zakusku za sve igrače i navijače, što je u Obrežu tradicionalan obred nakon svakog susreta.

-Još jednom naglašavam respekt prema Mladosti je velik, ali bodovi ostaju u Obrežu- za kraj će Darko Janječić- Žica.

Subotnja utakmica između Dinama i Mladosti (Z) na igralištu na Krčevinama igra se od 15,30 sati.