Danijel Saić napustio SDP

Još jedan član SDP-a i njegova Glavnog odbora Danijel Saić, koji je obnašao i funkciju predsjednika zaprešićkog SDP-a, a obnaša funkciju dopredsjednika Gradskog vijeća Grada Zaprešića, napustio je stranku i podnio ostavke na sve stranačke funkcije. U svom priopćenju istaknuo je da žali za SDP-om kakav je bio dok je ušao u stranku.

-Ja u današnjem SDP-u ne mogu imenovati niti jednu mjeru, niti jednu crticu programa. Naše borbe su beznačajne, članstvo izgubljeno. Nažalost, jednostavno ne vidim nastavak svoje borbe za moj najdraži grad u stranci koja radi sama protiv sebe. Nakon, 8 godina rada i borbe u i sa SDP-om, ja taj SDP ne raspoznajem i odbijam biti njegovim dijelom- rekao je Saić.

On će nastaviti svoj politički rad u novoosnovanoj Nezavisnoj listi gdje su mu se priključili Ivona Miletić, bivša potpredsjednica SDP-a Zaprešić i vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zaprešića te Domagoj Jedvajić, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zaprešića. Pozvao je sve koji žele obogatiti njihovu listu i u srcu nose Zaprešić i njegove stanovnike da mu se pridruže!