Danijel Drviš zadovoljan suradnjom svih vijećnika

U Bistri je održana prva sjednica Općinskog vijeća nakon konstituiranja, a na dnevnom redu našle su se većinom točke tehničke prirode

U Bistri je održana prva sjednica Općinskog vijeća nakon konstituiranja, a na dnevnom redu našle su se većinom točke tehničke prirode. Vijećnici su izglasali nove odbore za funkcioniranje Vijeća u narednom mandatu, u nekim odborima mjesta predsjednika dobila je oporba, a sva imenovanja jednoglasno su prihvaćena.

Novi načelnik Danijel Drviš istaknuo je kako je vrlo zadovoljan suradnjom svih vijećnika te ga veseli nastavak projekata koji su bili planirani još u prethodnom mandatu. Načelnik Drviš najavio je i nastavak radova prema planu, a prvo je na redu asfaltiranje prometnica nakon radova kanalizacijske mreže. Također, planira se i pokretanje novih investicija u industrijskoj zoni kao i privlačenje novih investitora u ovaj kraj.

Iako aktualni sat nije bio predviđen dnevnim redom, vijećnici su dobili riječ, pa se na samom kraju sjednice raspravljalo i o problemu prometa u Dedinskoj ulici u Gornjoj Bistri koja je postala trkalište za motocikle, kao i stanju okoliša društvenog doma koji učestalim neprimjerenim druženjima uz prostor doma, obično rezultira onečišćenjem okoliša.

Načelnik Drviš rekao je kako su upoznati s tom problematikom kao i nadležna Policijska postaja Zaprešić, koja će obavljati pojačan nadzor i sukladna postupanja.