DANI DUBRAVE: U bogatom programu svatko je mogao pronaći nešto za sebe

U vikendu za nama održani su Dani Dubrave koji su u tri dana donijeli pregršt sjajnih događanja

U vikendu za nama održani su Dani Dubrave koji su u tri dana donijeli pregršt sjajnih događanja, koja su započela u petak koncertom Grupe Vigor na Dudnjaku.

Centralno događanje bilo je u subotu kada je održano natjecanje u Gulašijadi na kojoj je najbolji bio Videc tim, nogometni susreti na Sportskom centru u Dubravi koji je dodatno obogaćen terenom s umjetnom travom, dok su u kulturno zabavnom programu nastupile Dubravske i Vrbovečke mažoretkinje uz pratnju Limene glazbe.

-Jako smo ponosni što smo mogli napraviti povorku kroz mjesto. Djevojčice i roditelji su presretni- rekla nam je Nataša Puhalo, voditeljica Mažoretkinja Općine Dubrava, koje djeluju šest godina.

Svoj obol proslavi dala je i Konjogojska udruga Vrbovec, unutar koje djeluje i Ženska konjička garda koja je također uveličala Dane Dubrave.

-Mi se bavimo promicanjem konjogojstva svih pasmine konja, a najponosniji smo na našu Žensku konjičku gardu, jedinu takve vrste u Europi- kazao je Željko Vršćak, predsjednik Konjogojske udruge Vrbovec.

Vrhunac proslave bio je koncert Halida Bešlića koji je upotpunjen vatrometom točno u ponoć.

-Vjerujem kako su svi pronašli kutak i trenutak zza sebe- istaknuo je načelnik Tomislav Okroša, dok je predsjednik Vijeća Ante Grizelj kkazao kako se svake godine izrode nove ideje.

Posljednjeg dana održana je Fišijada, a čast da zatvore ovogodišnje Dane Dubrave pripala je grupi MAX 5.

FOTO: Renata Sedlar Poljak/VIDEOMIX