Damir Krznar: Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku

Dinamov trener Damir Krznar smatra da je Villarreal koji čeka njegovu momčad u četvrtfinalu Europa lige ozbiljan protivnik, ali da zagrebački klub ima šansu
Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb –  Tottenham Hotspur Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamov trener Damir Krznar smatra da je Villarreal koji čeka njegovu momčad u četvrtfinalu Europa lige ozbiljan protivnik, ali da zagrebački klub ima šansu.

-Nije bilo boljih ili lošijih. Naša šansa je realna, možemo proći tu stepenicu. Lijepo je vidjeti nakon zbilja puno vremena da se Dinamo provlači kroz četvrtfinale, polufinale i finale. Trebamo sanjati taj san da se možda vidimo u Gdanjsku. Živimo lijepe dane i nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje živjeti. Pohvala ide i HNL-u koji nam je omogućio sve ovo i za to nas pripremio- prva je reakcija Krznara na danas održan ždrijeb, koji je Dinamu za suparnika u četvrtfinalu donio španjolski Villarreal.

S trenerom se slaže i Mislav Oršić koji je sinoć s tri gola odveo Dinamo u četvrtfinale.

-Trebamo ostati ponizni i skromni i ići iz utakmice u utakmicu. Sve se može brzo preokrenuti. Villarreal je momčad s kojom možemo igrati gotovo ravnopravno, ali sigurno će to biti teška utakmica. Sve momčadi su jake, možda samo Manchester odskače od drugih. Nadamo se da ćemo proći dalje- ocijenio je Oršić.

Prva se utakmica igra u Maksimiru 8. travnja, a uzvrat je 15. travnja u Španjolskoj.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport