DALJNJE ŠIRENJE STJEPAN KOŽIĆ NEZAVISNE LISTE – Osnovana organizacija u Bistri

Predsjednik stranke Stjepan Kožić, aktualni župan Zagrebačke županije danas je u Bistri podijelio nove članske iskaznice novim članovima stranke, koji su iz Hrvatskih laburista prešli u njegovu stranku

Stjepan Kožić nezavisna lista nastavila je s daljnjim širenjem. Predsjednik stranke Stjepan Kožić, aktualni župan Zagrebačke županije danas je u Bistri podijelio nove članske iskaznice novim članovima stranke, koji su iz Hrvatskih laburista prešli u njegovu stranku.

Ogranak stranke Stjepan Kožić nezavisna lista u Bistri osnovan je 4. travnja kada je za predsjednika izabran Nino Vrban, koji je ujedno i općinski vijećnik. Potpredsjednik je Siniša Lešnjak, dok je za tajnika izabran Nikola Kumiša.

-Općinskoj organizaciji pristupila su dva općinska vijećnika, osam vijećnika mjesnih odbora te oko 90 posto svih članova Laburista. Ovim potezom općinska organizacija stranke Stjepan Kožić nezavisna lista postala je prva i najjača oporbena stranka u našoj općini. Smatram kako je naš dosadašnji rad u Vijeću bio dobar, a vjerujem da će se to pokazati i na skorašnjim izborima za mjesne odbore- rekao je predsjednik općinske organizacije Nino Vrban.

Osnivanjem ogranka u Bistri nastavljeno je širenje stranke na zaprešićkom području, gdje već postoje ogranci u Zaprešiću, Brdovcu, Pušći, Luki i Mariji Gorici.

-Hvala vam što ste prepoznali vrijednosti naše stranke, a koje se mogu sažeti u jednu rečenicu; bolji i kvalitetniji život svih naših stanovnika. Ulaskom u stranku siguran sam da će te svoje sposobnosti i znanje usmjeriti u bolje sutra. Raduje me to što sam dobio nove suradnike i osobe koje su spremne kroz temeljne vrijednosti demokršćanstva boriti se u političkom životu za pravdu pametnog čovjeka, svoga susjeda, sumještana i svih onih koji su vam vrlo bliski- istaknuo je predsjednik stranke Stjepan Kožić najavivši daljnje stvaranje uvjeta za još bolji život.

-Ako ovdje u Bistri stvorimo uvjete za još bolji život, istovremeno ćemo stvoriti još bolju i kvalitetniju Zagrebačku županiju, ali i bolju i uspješniju Republiku Hrvatsku- naglasio je Kožić, koji dužnost župana obnaša u petom mandatu.

-Da bismo bili još uspješniji potrebne su nam vaše ideje, vaša razmišljanja, jer vi najbolje znate što treba poboljšati u vašoj sredini. Naša stranka ima svoj put, no svjesni smo da ne možemo sami. Samo zajedništvom i međusobnim uvažavanjem možemo realizirati naš program, zbog čega surađujemo sa svima koji prihvaćaju naša razmišljanja, uvažavaju naše prijedloge i poštuju naša temeljna načela- zaključio je predsjednik Stjepan Kožić.

Inače, stranka Stjepan Kožić nezavisna lista osnovana je 16. lipnja prošle godine i do sada je osnovala 19 gradskih i općinskih organizacija s preko tisuću članova.