Četiri novooboljela u Šibensko-kninskoj županiji, ukupno 61

Četvero novooboljelih kontakti su prethodno oboljelih u kninskoj Općoj i veteranskoj bolnici, a među njima troje je pacijenata i jedan zdravstveni djelatnik te bolnice

Još četiri osobe s područja Šibensko-kninske županije pozitivne su na koronavirus, tako da se broj oboljelih do sada popeo na ukupno 61, izvijestio je županijskog Stožera civilne zaštite.

Četvero novooboljelih kontakti su prethodno oboljelih u kninskoj Općoj i veteranskoj bolnici, a među njima troje je pacijenata i jedan zdravstveni djelatnik te bolnice. Dvoje zaraženih je iz Knina, jedan je s područja Općine Promina, a jedan iz Grada Drniša.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 11 osoba oboljelih od COVID-19, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC-u Split.

U karanteni su i dalje dvije osobe koji su hrvatski državljani. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije za koju je provjerom utvrđeno da kršenja mjere nije bilo.