Červar uoči Celja: Moramo igrati iznad svojih mogućnosti

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb dvoboj je sedmog kola Lige prvaka, u kojemu će ugostiti prvake Slovenije –Celje Pivovarnu Laško. Susret je na rasporedu sutra od 20 sati u Areni Zagreb.

Na konferenciji za medije održanoj prostorijama kluba, dvoboj su najavili trener PPD Zagreba Lino Červar te vratar Urh Kastelic.

-Dečki su kroz protekle utakmici pokazali dobre momente, na trenutke čak i iznenađujuće, i moram reći da svi ti pozitivni ishodi nisu naša objektivnost, već rezultat toga da što su u tim utakmicama naši igrači dali iznad sto posto svojih mogućnosti, zbog čega ih moram pohvaliti. To je realnost, mi moramo igrati iznad svojih mogućnosti. Moramo nametnuti svoju igru, imati snažnu obranu kao u Nantesu i Flensburgu te istu igrati kao u prvom poluvremenu protiv Szegedu kada smo bili vrlo agresivni, kompaktni u zoni. U napadu moramo igrati raznovrsno te što manje griješiti kako bismo otvorili mogućnost tranzicije- prokomentirao je što očekuje od svojih igrača trener Lino Červar koji se nada i većoj podršci s tribina.

Sličnog razmišljanja je i vratar Urh Kastelic koji se nada pobjedi.

-Atmosfera je kao i uvijek pred ovakve utakmice malo napeta, svi već jedva čekamo subotu kako bi sudac dao znak da počnemo. Nadam se da u nervozi nećemo praviti previše grešaka i da ćemo susret odigrati kako treba- otkrio je Urh Kastelic.