Čačić: Ovo mi je slatka titula

Uoči zadnjeg kola i derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka

Ovo mi je slatka titula jer je izborena praktički u zadnjem kolu, kazao je Dinamov trener Ante Čačić nakon što su Modri u Šibeniku pobijedili s 2-0 i kolo prije kraja prvenstva osigurali naslov prvaka.

-Potvrdili smo naslov, ali još nije gotovo. Želimo sve učiniti kako bi protiv Hajduka odigrali dobru utakmicu i pobijedili- kazao je Čačić u kamere Arene sporta nakon utakmice.

Uoči zadnjeg kola i derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka.

Ovo mi je titula slatka jer je neizvjesnost trajala do zadnjeg kola. Želim se zahvaliti svojim prethodnicima na radu, ali i svim navijačima- dodao je Čačić.

-Na početku susreta je bilo je malo nervoze, no kontrolirali smo igru i tempo. Livaković nam je svojom sjajnom obranom omogućio da lakše dođemo do naslova. Šibenik je pružio veliki otpor, bili su motivirani, ali mi smo zasluženo slavili- istaknuo je strateg “Modrih”.

Bivši hrvatski izbornik je preuzeo Dinamo u samoj završnici prvenstva kada situacija nije bila jednostavna. No uspio je primiriti momčad i odvesti je do titule.

-S obzirom na moje iskustvo i gdje sam sve radio, u klubu su se odlučili za mene. Ispred nas je Hajduk, a nakon Hajduk neću razmišljati o mirovini- istaknuo je.