Buvinić iz Umaga u PPD Zagreb

Buviniću su tek 23 godine, a u posljednje je dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige
IMG-20220623-WA0012_1200_539_80_s_c1 PPD Zagreb

PPD Zagreb doveo je još jedno pojačanje, nakon dolaska Vuke Borozana, Milana Milića i Aljaža Panjtara potpis na trogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim klubom stavio je i lijevo krilo Gabriel Buvinić iz Umaga.

Ovom talentiranom golgeteru tek su 23 godine, a u posljednje je dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige sa 187 postignutih pogodaka u sezoni 2020/2021., odnosno sa 165 golova u sezoni 2021/2022.

-Kada je stigao poziv trideseterostrukog prvaka Hrvatske bilo je tako jasno da je vrijeme za nove izazove i da se takav poziv ne odbija. Za mene je ovo ostvarenje dječačkog sna. Smatram da sam svojim radom zaslužio ovaj poziv, a siguran sam da ću u ovakvom klubu samo napredovati. Smatram sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano, te da itekako imam što za pokazati- kazao je Buvinić

Direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković izrazio je zadovoljstvo dolaskom Buvinića.

-Pratili smo ga dugo, a u ovom trenutku se pojavila i potreba i mogućnost da realiziramo njegov dolazak s obzirom na to da smo ostali bez dva igrača na toj poziciji. Znamo da je vrhunski realizator i smatram da nam dolazi u periodu karijere kada treba sve to što je pokazao na jednom nivou, sada mora pretočiti i pokazati na nivou više.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport