Božićna bajka u perivoju dvorca Erdödy

Advent u Jaski počinje 2. prosinca i trajat će sve do 13. siječnja 2019. godine, a u božićnom ruhu perivoja dvorca Erdödy i uz bogati program ove će godine baš svaki uzrast imati priliku osjetiti čari blagdanskog ozračja i dobro se zabaviti.

-Advent je vrijeme koje mnogi od nas smatraju najljepšim razdobljem u godini. To je vrijeme koje provodimo u duha Božića družeći se sa svojim obiteljima i prijateljima u posebnom ozračju. Advent je i vrijeme kada mnogi trgovi i ulice postaju velika pozornica s bezbroj događanja, a što će ove godine postati i naš Perivoj u kojem će baš svatko od nas moći osjetiti čari blagdanskog ozračja i dobro se zabaviti. Želja nam je da se i ove godine zajedno družimo i veselimo u sklopu jaskanske zimske bajke- poručio je gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Jaskanska zimska bajka započet će paljenjem adventske rasvjete u perivoju i po cijelome gradu, a bogati program ovogodišnjeg adventa činit će brojne kreativne radionice i igraonice, izložbe, sajmovi, projekcije, kulturno umjetnički i zabavni program, bajkaonice, koncerti i turniri, od kojih će se velika većina održavati u žitnici i na klizalištu. Na klizalištu će tako baš svi uzrasti moći klizati, a oni najmlađi pohađati školu klizanja i usvojiti prve klizačke vještine. Naime, škola klizanja za djecu starije predškolske dobi održat će se od 10. do 21. prosinca, a škola klizanja i škola hokeja za djecu školske dobi od 27. prosinca 2018. do 10. siječnja 2019. godine.

Prijave za školu klizanja za djecu starijeg predškolskog uzrasta zaprimaju se u dječjim vrtićima kod odgajateljica predajom pravilno ispunjenih i potpisanih letaka, a prijave za školu klizanja i školu hokeja namijenjenu školarcima započet će početkom prosinca. Letak možete preuzeti OVDJE.

Organizatori manifestacije Advent u Jaski su Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica, Centar za kulturu i Društvo naša djeca Jastrebarsko.

Događanja
Hrvatska