Boško Šutalo pet godina u Dinamu

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je angažirao kapetana hrvatske mlade reprezentacije Boška Šutala

GNK Dinamo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je angažirao kapetana hrvatske mlade reprezentacije Boška Šutala, dosadašnjeg člana talijanske Atalante, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Branič Šutalo je u Atalantu stigao iz Osijeka u siječnju 2020. godine, no u sezoni i pol provedenih u Bergamu upisao je tek 14 nastupa pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Veroni za koju je ostvario 25 nastupa.

-Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer. Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito. Vjerujem da će momčad i u novoj sezoni ostvariti brojne uspjehe i dobre rezultate u prvenstvu, Kupu i Europi. Dosta igrača poznajem od ranije, posebno u kontekstu toga što sam s nekima bio ili sam još uvijek suigrač u reprezentaciji tako da vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu- izjavio je Boško Šutalo.