Biberon Maraska i Dobermann za naslov

U finalu 49. izdanja najpoznatijeg i najprestižnijeg malonogometnog turnira u Hrvata, Kutiji šibica ove će se godine boriti Biberon Maraska i CB Dobermann
Biberon Maraska svladao Cvjetno Polikliniku Milojević rezultatom 4:0 i ušao u finale Kutije šibica

U finalu 49. izdanja najpoznatijeg i najprestižnijeg malonogometnog turnira u Hrvata, Kutiji šibica ove će se godine boriti Biberon Maraska i CB Dobermann.

Biberon Maraska u polufinalnom je susretu zgodicima Tonija Jelavića, Marka Šamije, Luke Perića i Duška Martinca s 4:0 svladala Cvjetno Polikliniku Milojević, dok je CB Dobermann s 3:1 svladao Pizzeriju Stari Zagreb Borongaj Lugove. Dvostruki strijelac za Dobermann bio je Kristijan Čujec, a među strijelce se upisao i Marko Perić, dok je strijelac za Pizzeriju Stari Zagreb Borongaj Lugove bio Dario Markić.

Finalni susret na rasporedu je u 18,30 sati, a prethodi mu finale u ženskoj i veteranskoj konkurenciji. U finalu žena od 16 sati sastaju se Konoba Tomić Beach Bar Cool Split-Stomatološki centar Flegar, dok u 17,30 sati kreće finale veterana između Senjak Hotela i KMN Meteorplast Ljutomera.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport