Pjevač se oglasio na Instagramu

Baby Lasagna se odrekao nagrade: Te novce ja ne mogu prihvatiti

Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći, napisao je pjevač
Doček Baby Lasagne u Umagu Nel Pavletić/PIXSELL

Nakon što je Vlada RH donijela odluku o dodjeli 50 tisuća eura Marku Purišiću, umjetničkog imena Baby Lasagna, za izniman uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu, o svemu se na Instagramu oglasio i pjevač.

– Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći, napisao je Purišić u svojoj objavi.

Pjevač je uputio molbu da se taj novac donira:

– Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te ime hrvatske Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom “Mladen Ćepulić”. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih stanica KBC Zagreb.

Aktualno
Hrvatska