Andrej Krlin na čelu jaskanskoga HDZ-a

Gradska organizacija HDZ-a Jastrebarsko provela je jučer unutarstranačke izbore za predsjednika Gradske organizacije, prema načelu jedan član jedan glas. Novom predsjedniku Gradske organizacije HDZ-a Jastrebarskom, mladom pravniku Andreju Krlinu, aktualnom vijećniku HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Jastrebarsko povjerenje su ukazala 142 člana HDZ-a koja su izašla na biralište uz jedan nevažeći listić. On je ujedno, bio i jedini kandidat za ovu funkciju.

-Nakon provedenih izbora za predsjednika Gradske organizacije su proces konsolidacije stranke nastavlja se Izbornom skupštinom Gradske organizacije koja će se održati u skladu sa Statutom stranke. Cilj cijelog procesa je reanimacije članova i dužnosnika koji će svojim radom, znanjem i kompetencijama ponovo vratiti Gradsku organizaciju HDZ-a Jastrebarsko u prvi plan jaskanske političke scene. Izborom novog predsjednika HDZ u Jastrebarskom kreće u novi zamah, modernizaciju uz puno uvažavanje tradicionalnih domoljubnih i demokratskih vrijednosti– priopćeno je iz jaskanskog HDZ-a nakon izbora.

U kratkom obraćanju članovima, Andrej Krlin se zahvalio na ukazanom povjerenju te je pozvao sve članove na konstruktivan rad i doprinos razvoju i jačanju Hrvatske demokratske zajednice, grada Jastrebarskog i društva u cjelini.