ALL YOU NEED IS LOVE: Koncert Zagrebačke filharmonije kao zahvala zdravstvenim djelatnicima

Kako bi taj jedinstveni glazbeni događaj došao do što više slušatelja, koncert će se u petak izravno prenositi na službenoj Facebook stranici orkestra

Zagrebačka filharmonija

Orkestar Zagrebačke filharmonije koncert “All you need is love” svojeg Off ciklusa u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog posvećuje zdravstvenim djelatnicima Zagreba i Hrvatske, kao zahvalu što svakodnevno ulažu goleme napore u borbu protiv pandemije koronavirusa.

Izvorni program, planiran znatno ambicioznije – s puno više sudionika, solista i glazbenika, Zagrebačka filharmonija odlučila je prilagoditi aktualnim mjerama te, kako bi taj jedinstveni glazbeni događaj došao do što više slušatelja, koncert izravno prenositi na službenoj Facebook stranici orkestra.

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će splitski maestro Jure Bučević, a pridružit će mu se priznati glazbenici – gitarist Ivan Pešut, saksofonist Jošua Kovačević te pijanist Zvjezdan Ružić na pianotronu. Autor programa i svih aranžmana, glazbeni producent Olja Dešić, najavljuje nezaboravni doživljaj svjetski poznatih hitova na novi, simfonijski način.

– Pozivamo vas da ovog petka nikako ne propustite posjet našoj Facebook stranici, te da i u ovim izazovnim vremenima, kao i uvijek u Off ciklusu, barem na trenutak isključite probleme i uključite ono što svi najviše volimo – dobru glazbu, poručuje ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch.