ADRIAN ŠEMPER NAKON PORAZA OD PORTUGALA: Bez obzira na rezultat odradili smo dobar posao

Moramo se okrenuti idućem susretu, probati pobijediti i vratiti se u turnir, poručio je vratar hrvatske U-21 reprezentacije
adrian šemper Luka Stanzl/PIXSELL

Iza nas je jako teška utakmica, Portugal je tehnički i taktički savršen. Sigurno jedan od favorita ove skupine, ako ne i prvenstva, kazao je vratar hrvatske U-21 reprezentacije Adrian Šemper nakon poraza od Portugala (0-1) na otvaranju EP-a u Sloveniji i Mađarskoj.

– No, ostaje žal da smo mogli više. Cijelo vrijeme smo stajali u bloku i to je bio jedini način da se obranimo. Bez obzira na rezultat odradili smo dobar posao, šteta što nismo uspjeli nešto više odraditi prema naprijed. Međutim, brzo je iduća utakmica i nemamo previše vremena za razmišljanje o porazu. Moramo se okrenuti idućem susretu, probati pobijediti i vratiti se u turnir, dodao je vratar Chieva.

U idućem susretu mladu hrvatsku vrstu u nedjelju očekuje Švicarska koja je u prvom kolu porazila Englesku s 1-0.

– Švicarci su dobra momčad i nije iznenađenje što su pobijedili Englesku. Moramo se fokusirati na našu igru i naše prednosti koje imamo. Vjerujem da ćemo protiv Švicarske moći igrati više nego protiv Portugala, kazao je.

Sa Šemperom se složio i branič Hajduka Mario Vušković, istaknuvši kako u susretu protiv Švicarske nemamo pravo na kiks.

– Moramo se dobro pripremiti, vidjeli smo da je to odlična ekipa, dobili su Englesku. Moramo dati sve od sebe kako bi pobijedili, zaključio je 19-godišnji Splićanin.

Hrvatska
Sport