U naletu automobila ozlijeđene tri maloljetne osobe

U jednom slučaju vozač je pobjegao s mjesta nesreće
Šibenik: Od ranoga jutra poja?ane policijske kontrole na ulicama grada Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tri maloljetnice ozlijeđene su nakon što su na njih automobilima naletjeli vozači dok su prelazile cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza, a istarska policija još traga za vozačem koji je pobjegao nakon što je na zebri autom udario u maloljetnu pješakinju.

Iz policije su priopćili kako tragaju za vozačem bijelog Suzukija koji se u Puli pješačkom prijelazu nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti, pa je udario u maloljetnicu. Umjesto da se zaustavio i pružio joj pomoć, on je nastavio vožnju, a liječnička pomoć pružena joj je u pulskoj bolnici, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Dva jučerašnja naleta vozila na maloljetnice dok su cestu prelazile preko zebre zabilježila je varaždinska policija.

Prvi se dogodio u mjestu Zamlaka gdje je 35-godišnjak automobilom ozlijedio 15-godišnjakinju, a kako sudionici nesreće o ovom događaju nisu obavijestili policiju, djevojka je sama naknadno zatražila pomoć u varaždinskoj bolnici. Njezine ozljede za sad nisu okvalificirane.

Još uvijek nije poznato kakve je ozljede pretrpjela 13-godišnja djevojčica na koju je u mjestu Vrbanovec, također na pješačkom prijelazu, automobilom naletio 64-godišnji vozač. Niti u ovom slučaju sudionici nisu o nesreći obavijestili policiju, već su nakon razmjene osobnih podataka napustili mjesto događaja. Djevojčica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Crna kronika
Hrvatska
Regija