Dvojac dilao sve od trave do sintetike: Ovo su policajci pronašli skriveno po stanovima i automobilu

Predani su pritvorskom nadzorniku
droga PU zagrebačka

Dovršeno je kriminalističko istraživanje povedeno nad 35-godišnjakom i 50-godišnjakinjom koje se tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Spomenuti su, na zasad neutvrđen način, nabavljali veće količine raznih droga koje su skrivali i prepakiravali u stanovima na području Trešnjevke, kao i u osobnom automobilu. Muškarac je, tijekom poduzimanja službenih radnji, policajcima u Kikićevoj ulici dragovoljno izručio 1325 grama amfetamina, 35,3 grama MDMA-a, 100 komada tableta MDMA, 26,3 grama kokaina, 120 doza LSD-a, 4,5 grama psilocibina i 387,1 grama konoplje; a u nastavku dana u Heinzelovoj ulici uhvaćena je 50-godišnjakinja s 8,39 grama amfetamina i novcem za koji se sumnja da je pribavljen dilanjem.

Pretragom stanova u Prečkom i na Srednjacima s kojima su se koristili osumnjičeni, policajci su pronašli još 56 tableta MDMA, 225 grama marihuane, 216,7 grama amfetamina, 30 doza LSD-a, 519 grama nepoznate materije, novac i pištolj sa sedam komada pripadajućeg streljiva. U osobnom automobilu koji koristi 35-godišnjak, pronađeno je dodatnih 38 tableta MDMA, 64 grama amfetamina, 4,15 grama MDMA-a, 0,65 grama kokaina i novac.

Po dovršetku istraživanja, osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku, a protiv 50-godišnjakinje slijedi i optužni prijedlog zbog ilegalnog oružja.

Crna kronika
Grad Zagreb
Hrvatska