Trešnje u veljači nisu za svačiji džep

Na Dolcu kilogram trešanja košta kao i cijeli ručak u restoranu

Ali svaka roba ima svoga kupca
Zagreb: Ponuda na tržnici Dolac na Badnjak Robert Anic/PIXSELL

Proljeće još nije stiglo, ali trešnje jesu, i to po cijeni od 35 eura po kilogramu. Uz tu cijenu, trešnje u veljači nisu za svačiji džep.

Za kilogram tih trešanja možete pojesti finu večeru u restoranu ili obaviti ozbiljan ulov u mesnici ili ribarnici.

– Pola kilograma kovača je 20 eura, od toga se fina juhica napravi i čovjek se fino najede. Za 28 eura možete kupiti i pet kilograma srdele pa nahraniti cijelo susjedstvo, rekla je Marija prodavačica u ribarnici za Dnevnik.hr.

Ali svaka roba ima svoga kupca.

– Ovdje sam samo jedan dan. Podijelit ću ih s prijateljicom i usporediti s onima iz Michigana, objasnila je Vanda iz SAD-a.

Aktualno
Grad Zagreb