Među 200 izlagača

OPG Novak-Grgec ima najljepši štand na Bučijadi: Rado se vraćamo u Ivanić-Grad

Ovaj OPG iz Rugvice na Bučijadi sudjeluje po treći puta
DSC_0765

Ivanić-Grad je u znaku 20. Bučijade, jedne od najomiljenijih jesenskih manifestacija u Hrvatskoj. Ove godine, više od 200 izlagača iz cijele zemlje donosi bogatstvo domaćih proizvoda s naglaskom na buče i bučino ulje, dok posjetitelji uživaju u neodoljivim delicijama, rukotvorinama, te zabavnom i kulturnom programu za sve generacije.

Među izlagačima ovogodišnje Bučijade je i OPG Novak-Grgec iz Struge Nartske, koji se iznova vraća na ovu manifestaciju.

-Ovo je treća godina kako sudjelujemo na Bučijadi. Svake godine sve je bolje i dolazi sve više ljudi. Ovo nam je dobra prezentacija, ali i mogućnost prodaje naših proizvoda- priča nam Marko Novak-Grgec, čiji je štand ove godine dobio priznaje za najljepše uređeni štand.

-Za to je najzaslužnija moja supruga koja je sve to ovako lijepo posložila- uz smiješak će Marko, koji nas je upoznao s ponudom na svome štandu;

-Kao i uvijek tu su u ponudi naša kvalitetna ulja, koštice, namazi, ali i poklon paketi. Osim ovdje, naši se proizvodi mogu kupiti kod nas doma, moguća je i dostava, a redoviti smo sudionici i svih općinskih manifestacija- istaknuo je Novak-Grgec, koji je zadovoljan ovogodišnjom sezonom, u kojoj je buče zasadio na 10 hektara.

-Godina je bila dobra, a samim time i prinosi. Vjerujem kako će i kvaliteta ulja biti kvalitetna i da će ga biti dovoljno- zaključio je Marko Novak-Grgec.

Agro
Događanja
Ivanić-Grad
Rugvica