Najveći pivski festival u Hrvatskoj

U Karlovcu započeli 37. Dani piva

Posjetitelje do utorka očekuje obilje pivske, gastronomske i glazbene ponude
Otvoreni 37. dani piva Karlovac Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

U Karlovcu su u petak navečer svečano otvoreni 37. Dani piva koje organizira Grad Karlovac uz pomoć glavnog sponzora Heineken Hrvatska i koji će trajati do utorka s obiljem pivske, gastronomske i glazbene ponude, a prvog dana nastupili su Miach i Hiljson Mandela te Toni Cetinski, piše HRT.

Ispred kina “Edison” mnogi su čekali u redu da im se iz fontane natoči besplatna piva, a to će biti ponuđeno i zadnjeg dana. Otvoren je i gastronomski kutak s posebnom pozornicom na kojoj je nastupio sastav Leteći odred.

U subotu nastupaju Rimljani Ite Doma, Vojko V i Kawasaki 3P, u nedjelju EoT, Paki i Baks, Baby Lasagna, Prljavo kazalište i Magnusi, u ponedjeljak Alen Vitasović i Neno Belan & Fiumens, a zadnjeg dana Luka Nižetić i Željko Bebek.

U subotu će se održati filmsko-glazbeni kviz i igra Pivska potraga. U nedjelju će nastupiti i Puhački orkestar Karlovca, a narednog dana će se promovirati knjiga o Danima piva “Peta rijeka” autora Krešimira Perušića.

Osigurana su besplatna parkirališta i besplatne autobusne linije koje ih povezuju sa središtem grada gdje se odvija manifestacija. Također je osigurana karta za vlak po promotivnoj cijeni Zagreb-Karlovac-Zagreb.

Ove godine obilježava se 170 godina Karlovačkog i 40 godina od održavanja prvih Dana piva koji nekoliko puta nisu održavani zbog rata i pandemije.

Događanja
Središnja Hrvatska