Ugostio ga gradonačelnik Dario Zurovec

Veleposlanik Republike Francuske u posjetu Svetoj Nedelji

Ovaj nastupni posjet za cilj je imao jačanje postojećih odnosa te istraživanje mogućnosti suradnje u raznim drugim područjima
FR_HR

Grad Svetu Nedelju u srijedu je posjetio je veleposlanik Republike Francuske u Republici Hrvatskoj Nj. E. g. Fabien Fieschi. Veleposlanika je dočekao gradonačelnik Dario Zurovec. Ovaj nastupni posjet za cilj je imao jačanje postojećih odnosa te istraživanje mogućnosti suradnje u raznim drugim područjima.

Tijekom sastanka, razgovaralo se o temama od zajedničkog interesa, uključujući potporu razvoju lokalne ekonomije, kulturnu razmjenu i mogućnosti suradnje u ostalim sektorima. Gradonačelnik Dario Zurovec istaknuo je važnost međunarodnih odnosa i suradnje za daljnji razvoj grada.

Nj. E. g. Fabien Fieschi upoznao je Svetu Nedelju kao primjer uspješnog lokalnog upravljanja te izrazio želju za zajedničkim radom na razvitku i razmjenom iskustava. Razgovaralo se i o situaciji na globalnoj razini te važnosti zajedništva i suradnje u ovim izazovnim vremenima.

Na kraju susreta, dogovoreno je da će se nastaviti s daljnjim razgovorima o konkretnim projektima i inicijativama koje će doprinijeti jačanju odnosa između Grada Svete Nedelje i Francuske.

Događanja
Sveta Nedelja