GRADSKI ZASTUPNIK

Lovrić komentirao obećanje GPZ Opskrbe o manjoj cijeni plina: To je ravno kockanju s kockarskim varalicom

Skupštinski zastupnik i predsjednik stranke Plavi grad Ivica Lovrić za 01Portal komentirao je obećanje Gradske plinare Zagreb Opskrba da će ove jeseni svojim kupcima koji kod njih izaberu tržišni tarifni model omogućiti nabavu plina po nižim cijenama. Lovrić se pita kako građani mogu vjerovati zagrebačkom gradonačelniku koji je toliko puta lagao građanima, od 29 godina starih tramvaja koji su de facto novi, do zatvaranja Jakuševca
Zagreb: Gordana Rusak i Ivica Lovrić održali konferenciju za medije Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Podsjetimo, Gradska plinara Zagreb Opskrba svojim kupcima šalje obavijest u kojoj im, ako ostanu njihovi klijenti, obećava cijene plina za kućanstva manja od javnih cijena. Naravno, tu nižu cijenu u svojoj obavijesti nisu istaknuli.

Zastupnik u Gradskoj skupštini Ivica Lovrić za 01Portal rekao je da mu je nejasno zašto Možemovci, koji su na javnom natječaju Here nudili najvišu cijenu plina za Zagrepčane i zbog toga izgubili pravo opskrbe Zagrebačkih kućanstava te ugrozili opstojnost 162 godine aktivne Zagrebačke plinare, sad obećavaju da će osigurati jeftiniji plin od, na natječaju izabranog Međimurja plina.

– Pri tome iz Grada i Holdinga ne objavljuju kolika će ta cijena biti!? Kako vjerovati Tomaševiću koji je toliko puta lagao građanima, sjetimo se samo 29 godina starih tramvaja za koje je tvrdio da su de-facto novi, da će zatvoriti Jakuševec, da neće ukinuti mjeru Roditelj-odgojitelj. Zato pozivam Tomaševića da odmah objavi po kojoj će cijeni građanima prodavati plin, to bi bio ključni uvjet za odluku građana, u protivnom prihvaćanje ponude Gradske plinare ravno je “kockanju s kockarskim varalicom”, kaže predsjednik Plavog grada Ivica Lovrić.

Grad Zagreb
Izbor urednika
Politika