Najljepše je đačko doba

VIDEO/FOTO: Gradonačelnik Dugog Sela osmašima: Ulažite u sebe, budite dobri prema drugima

Gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian osmašima dugoselskih osnovnih škola podijelio je darove – spomenare kao uspomenu na najljepše đačko doba
Podjela spomenara osmašima (7)

Gradonačelnik Dugog Sela, Nenad Panian, obradovao je učenike završnih razreda osnovnih škola Josip Zorić i Ivan Benković posebnim darom – spomenarima koji će im ostati kao uspomena na najljepše đačko doba.

U svom obraćanju učenicima, gradonačelnik je naglasio važnost prijateljstava stečenih tijekom osnovnoškolskog obrazovanja.

-Ovaj spomenar je za vas da u njega unesete kontakte svojih prijatelja iz osnovne škole da i dalje ostanete u prijateljskim odnosima. Volio bih da i dalje ostanete u Dugom Selu, razvijate vaš grad. Osnovnu školu niste birali, ali daljnje školovanje, srednjoškolsko i kasnije fakultetsko, birate sami. Sve što kasnije radite, i dobro i loše, radite sami. Ulažite u sebe, budite dobri prema drugima, dajte drugima više nego sebi jer će vam se dato uvijek duplo vratiti. Ostanite u kontaktu jedni s drugima, ostanite dobri jedni prema drugima- poručio je gradonačelnik Panian.

Pored toga, gradonačelnik je učenicima poželio mnogo uspjeha u daljnjem obrazovanju i budućem životu, potičući ih da budu najbolja verzija sebe te da ne zaborave zajednicu iz koje su potekli.

Ova inicijativa predstavlja nastavak kontinuiranih napora gradske uprave da podrži mlade generacije u njihovom obrazovanju i osobnom razvoju, stvarajući čvrste temelje za svjetliju budućnost Dugog Sela.

Događanja
Dugo Selo