Igrač utakmice protiv Albanije

Andrej Kramarić rođendan proslavio golom: Svjesni smo u kakvoj smo situaciji

Prvi pogodak na ovom EURU za Hrvatsku postigao je Andrej Kramarić, koji je 33. rođendan proslavio golom i nagradom za igrača utakmice
Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu, Hrvatska u dvije minute okrenula utakmicu na 2:1 Luka Stanzl/PIXSELL

Susret drugog kola Europskog prvenstva između Hrvatske i Albanije završio je 2:2. Prvi pogodak na ovom EURU za Hrvatsku postigao je Andrej Kramarić, koji je 33. rođendan proslavio golom i nagradom za igrača utakmice. No, previše razloga za slavlje na kraju nažalost nije bilo.

Premda je na svoj 33. rođendan proglašen za igrača utakmice, te postigao pogodak protiv Albanije, hrvatski napadač Andrej Kramarić nakon utakmice protiv Albanije nije imao previše razloga za slavlje. Slavlje je pokvario Klaus Gjasula pogodivši u petoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 2:2.

-Nije bilo jednostavno igrati prvo poluvrijeme protiv njihovog defenzivnog bloka. Drugo poluvrijeme je bila drugačija slika, bili smo dominantniji i agresivniji, zasluženo smo i poveli. Ovo je nogomet iz ovih razloga svi volimo nogomet, u zadnjim sekundama nekada zabiješ, a nekada primiš pogodak. Nažalost, to se nama danas dogodilo- kazao je Kramarić, kojem je današnji gol 29. u dresu Vatrenih.

-Daj Bože da protiv Italije bude više sreće, da izguramo do kraja. Hrvatska očito ne može lakim putem. Svi smo svjesni u kakvoj smo situaciji- poručio je napadač Hoffenheima.

Hrvatska
Sport