Dubravski turnir kafića pun pogodak- odaziv mještana nadmašio sva očekivanja

48277660_1472181319579386_2546425731148152832_n

Adventski program u Dubravi jučer je bio zaista bogat i raznolik. Uz događanja u Dolarevom dvorištu za što su se pobrinule udruge s područja općine, te zimsko kino za što je zaslužan Savjet mladih, dvorana Osnovne škole Dubrava bila je poprište jednog zaista zanimljivog i hvale vrijednog eventa.

Naime, Općina i Osnovna škola Dubrava uz pomoć brojnih volontera organizirali su humanitarni malonogometni turnir četiri dubravska kafića. Reakcije publike i mještana koji su u velikom broju cijelo popodne pohodili sportsku dvoranu bile su i više nego pozitivne, a ono što je još važnije plemeniti cilj turnira kojim se željelo pomoći onima kojima je to zaista potrebno uspio je na radost sviju koji su sudjelovali u njegovoj organizaciji.

-Sada kada su se reakcije slegle i više smo nego zadovoljni. Turnir se pokazao kao pun pogodak, a brojni mještani naše općine, kao i okolnih gradova i općina koji su se odazvali to i potvrđuju. Zahvaljujući svima njima, u suradnji s ravnateljicom Osnovne škole Dubrava učenicima slabijeg imovinskog statusa uljepšat ćemo ove božićne blagdane, što nam je i bio cilj. Zahvala sponzorima koji su osigurali bogate tombole, pomoću kojih smo prikupili značajan dio sredstava. Nakon svega viđenoga vjerujem kako će ovaj turnir postati tradicionalnim- ispričao nam je vidno ponosni načelnik Tomislav Okroša.

Iako je rezultat na ovom turniru bio u drugom planu spomenimo kako je titulu najboljeg sastava ponio Restoran Sablić, iza kojeg su se smjestili CB Dado, Pizzeria Tilia te Buffet Bradić.

Hrvatska
Sport