Humanitarna prodaja majica Terry Fox Run 2018. ove subote u Gajevoj

Humanitarna prodaja majica s vizualima akcije održat će se sutra, ispred kafića Charlie, Gajeva ulica 4, Zagreb. Veleposlaniku Kanade u Hrvatskoj, Danielu Maksymiuku, te ostalim predstavnicima organizatora pridružiti će se zamjenica i izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević te osobe iz javnog života.
    
Cjelokupan iznos prikupljen u okviru ovogodišnjeg izdanja akcije bit će doniran Institutu Ruđer Bošković, za znanstvena istraživanja raka. Organizatori podsjećaju da u središnjem događanju ove humanitarne akcije, trci na Jarunu, u nedjelju 23. rujna mogu sudjelovati svi zainteresirani građani trčanjem, hodanjem, rolanjem i vožnjom bicikla, ali i kupnjom majice Terry Fox Run. Program na Jarunu započinje u 14 sati i trajat će do 18 sati, a početak trke zakazan je za 16 sati.
    
Humanitarna akcija Terry Fox Run ove će se godine održati po 38. put u svijetu i 19. u Hrvatskoj,  a organiziraju je Veleposlanstvo Kanade, Hrvatska liga protiv raka, agencija MPG, Zagrebački holding, hotel Esplanade Zagreb i agencija Media Val.

 

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo