FOTO: Općina Dubrava kreće u obnovu zgrade NK Dubrave, obnavlja se dom u Zgališću

Uz tehničke točke koje su se odnosile na sustav civilne zaštite na području općine, vijećnici su donijeli i dvije značajne odluke kojima se nastavlja ulagati u infrastrukturne objekte
DSC_0126

Vijećnici Općine Dubrava sinoć su odradili prvu sjednicu u 2020. godini. Uz tehničke točke koje su se odnosile na sustav civilne zaštite na području općine, vijećnici su donijeli i dvije značajne odluke kojima se nastavlja ulagati u infrastrukturne objekte.

Prije svega vijećnici su jednoglasno podržali odluku o davanju suglasnosti za ulaganje LAG-u Moslavina na području Općine Dubrava. Radi se o EU projektu iz mjere 7.4.1., a nakon sastanka općinskog vodstva s voditeljicom LAG-a Anicom Lenart odlučeno je da se ide u obnovu zgrade Nogometnog kluba Dubrava.

-Izvršni odbor kluba donio je odluku da objekt ide u vlasništvo Općine, kako bi se mogli prijaviti na natječaj i ostvariti potporu od 250 tisuća kuna. Za to možemo dobiti puno bodova, jer tamo ima dosta djece koja treniraju u šest kategorija. Smatramo kako tu zgradu treba obnoviti jer se njome koristi veliki broj naših mještana- kazao je načelnik Tomislav Okroša.

Također, Općina će ove godine na Sportskom centru izgraditi i teren s umjetnom travom u što će se uložiti 180 tisuća kuna.

Nastavak uređenja Društvenih domova

Općina i ove godine nastavlja s uređenjem domova, gdje je na red došao dom u Zgališću.

-Tamo će se urediti parking, izmijeniti stolarija, kao i sanirati kanalizacija- upoznao je vijećnike Antonio Badrov s planiranim radovima. 

Dubrava
Hrvatska
Multimedija
Općina
Zagrebačka županija