FOTO: Naftaš Ivanić zakoračio u drugu stoljeće

I službeno proslavljeno 100 godina Nogometnog kluba Naftaš Ivanić
1P1A7892

Cijela 2019. godina u Nogometnom klubu Naftaš Ivanić posvećena je proslavi 100 godina kluba te 40 godina veterana Nogometnog kluba Naftaš Ivanić. Nakon niza utakmica kojima je obilježena ovako velika obljetnica, ovoga tjedna svečanom sjednicom na kojoj su dodijeljena priznanja i zahvalnice svima onima koji su pridonijeli razvoju kluba i službeno je proslavljeno prvo stoljeća rada i djelovanja ivanićkog kluba, kojem su ovako značajan jubilej došli čestitati brojni uglednici.

-To je lijepa okrugla obljetnica sporta u našem gradu. Pogledavši ovu izložbu lijepo se prisjetiti nekih ljudi koji su ostavili veliki trag u klubu, koji je imao svojih uspona i padova, no uspio se održati u kontinuitetu. S mog gledišta klub dobiva novu ekspanziju, pogotovo djece i mladosti- istaknuo je gradonačelnik Javor Bojan Leš, koji je klubu poželio da i dalje napreduje.

Nogometni klub Naftaš Ivanić danas je dobro organiziran te iz godine u godinu niže uspjehe.

-Bogata povijest koja je iza nas, ali i ulaganja u infrastrukturu kao i u našu školu nogometa omogućit će nam daljnji kvalitetan rad i napredak- poručio je predsjednik Tomislav Abramović.

Uoči svečane sjednice u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta otvorena je i izložba na kojoj su se mogle razgledati brojne fotografije i trofeji, koji svjedoče i bogatoj povijesti kluba, koji će tijekom sljedeće godine izdati i monografiju povodom 100 godina kluba.  

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Multimedija
Sport
Zagrebačka županija