Tonči Valčić pojačao stručni stožer PPD Zagreba

PPD Zagreb započeo je s ljetnim pripremama za novu sezonu, a zbog trenutačne epidemiološke situacije cijeli program održat će se u Zagrebu, u dvoranama Kutija šibica i Arena Zagreb
20200727_175409tonci_933_700_80_s_c1 PPD Zagreb

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb započeo je s ljetnim pripremama za novu sezonu, a zbog trenutačne epidemiološke situacije cijeli program održat će se u Zagrebu, u dvoranama Kutija šibica i Arena Zagreb.

-Znam da je malo neobično što ne idemo na visinske pripreme, ali i u Zagrebu imamo sve uvjete. Na pripreme kreću 22 igrača, što je puno i sigurno ćemo do kraja priprema reducirati brojku i da će neki igrači otići na posudbe u druge klubove gdje će igrati- izjavio je trener PPD Zagreba Igor Vori koji je u svoj stručni stožer doveo još jednog pomoćnika, svog dugogodišnjeg reprezentativnog suigrača Tonćija Valčića.

-Još dok sam bio na bivšoj dužnosti direktora reprezentacije zvao sam Tonćija da radi u savezu s mlađim kategorijama i stvarno mislim kako mladi igrači od njega mogu puno naučiti. Rekao sam da bi mi osobno, da sam sada mladi igrač, bila čast raditi s jednim Denisom Špoljarićem i jednim Tonćijem Valčićem koji su na svojim pozicijama bili neprikosnoveni tijekom karijere dodao je Vori.

Igrači ppd zagreba koji kreću na pripreme su; Matej Ašanin, Todor Jandrić, Stipe Purić (vratari), David Mandić, Valentino Ravnić, Davor Ćavar, Josip Božić Pavletić, Vlado Matanović (krila), Matej Hrstić, Zvonimir Srna, Miloš Božović, Nemanja Obradović (lijevi vanjski), Filip Vistorop, Aleks Vlah, Luka Mrakovčić (srednji vanjski), Mario Vuglač, Žiga Mlakar, Luka Lovre Klarica (desni vanjski), Marin Šipić, Darko Stojnić, Nikola Grahovac i Senjamin Burić (pivoti).

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport