OLUJNO NEVRIJEME POHARALO HRVATSKU: Kod Rugvice ozlijeđena jedna osoba

Nevrijeme praćeno jakim i olujnim vjetrom koje je zahvatilo Hrvatsku uzrokovalo je čak 34 vatrogasne intervencije u Gradu Zagrebu te niz u Zagrebačkoj županiji, a uslijed rušenja stabla na vozilo u vožnji kod Rugvice lakše je ozlijeđen vozač
107095266_1644289429067932_364350084324170685_n DVD Savski Nart

Nevrijeme praćeno jakim i olujnim vjetrom koje je zahvatilo Hrvatsku uzrokovalo je čak 34 vatrogasne intervencije u Gradu Zagrebu te niz u Zagrebačkoj županiji, a uslijed rušenja stabla na vozilo u vožnji kod Rugvice lakše je ozlijeđen vozač.

Vatrogasci u Zagrebu zabilježili su 34 tehničke intervencije uklanjanja srušenih stabala i granja, crjepova te limova i salonit ploča s krovova. Na intervencijama je sudjelovalo 110 vatrogasaca s 33 vatrogasna vozila iz JVP-a Zagreb te DVD-ova Hrašće, Moravče, Zapad, Dubrava i Dragonožec.

Nevrijeme je ostavilo posljedice i na području Zagrebačke županije, gdje je zabilježeno dvanaest tehničkih intervencija uklanjanja stabala i granja, a u sanaciji je sudjelovalo 55 vatrogasaca s 14 vatrogasnih vozila iz JVP-a Samobor, Velika Gorica, Ivanić-Grad te DVD-ova Dugo Selo, Savski Nart, Šenkovec,Velika Mlaka, Novo Čiče, Križ, Črnilovec i Rakitje.

U jednoj od navedenih intervencija na području Savskog Narta, uslijed olujnog vjetra došlo je do rušenja stabla koje je palo na vozilo u vožnji, prilikom čega je došlo do lakšeg ozljeđivanja vozača vozila.

Crna kronika
Grad Zagreb
Hrvatska
Zagrebačka županija