Nakon samoizolacije PPD Zagreb spreman za okršaj s Motor Zaporožjem

Susret će se igrati sutra u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu s početkom u 20:45 sati
PPD Zagreb Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon trotjedne stanke uzrokovane reprezentativnom akcijom, ali i slučajevima zaraze virusom COVID-19 zbog koje je čitava momčad bila u samoizolaciji, hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u srijedu će ponovno zaigrati u Ligi prvaka. U susretu 7. kola skupine B gost će im biti ukrajinski Motor iz Zaporožja.

– Trenirali smo koliko smo mogli preko ‘zooma’, a jednom kada smo izašli van nastavili smo raditi rukomet. Nekako mi se čini da smo dosta ubrzali ekipu i protok lopte. Poradili smo i na homogenosti obrane, kako u 6-0 tako i u 5-1 sustavu. Sutra je veliki izazov za nas, kazao je u trener PPD Zagreba Vlado Šola.

Bit će to nova prilika prilika za prve ovosezonske bodove PPD Zagreba koji je izgubio u svih pet dosadašnjih nastupa, dok će se susret igrati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu s početkom u 20:45 sati.

-Čeka nas jako teška utakmica, čvrst protivnik koji igra jako dobru obranu. Mislim da smo dobro pripremljeni za njih. Na nama je da odigramo poštenu utakmicu, da mi njih istučemo u našoj kući i da napokon osvojimo te bodove- komentirao je kružni napadač Marin Šipić.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport